Allt matchar

Jag har gett mig själv en uppgift i helgen och det är att köpa nya taklampor. Det är ganska så skönt att ha ett mål för då kan man känna att man har uppnåt någonting och det känns ju riktigt bra. Jag råkade ha ner min lampa när jag skulle städa, det kanske var lite dumt men jag blev så meddragen i musiken så jag viftade runt med moppen lite väl vilt och råkade mitt i allt ta sönder en lampa. Jag vill gärna ha samma lampa i båda rummen så det blir till att köpa två nya. Jag gillar inte när saker är mismatchade, jag vet att vissa tycker att det är inne nu men jag håller verkligen inte med. Jag tycker att det är mycket snyggare när allting matchar, det blir liksom lättare att titta på om det ser ut på det sättet.

This entry was posted on Tuesday, May 13th, 2014 at 9:04 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply