Helt fantastisk pool

Jag skulle gärna vilja ha en pool från svenskapoolfabriken. Det är nämligen så att min syster har en pool som de har byggt och den är helt fantastisk. Det måste också medges att förutsättningarna för att poolen skulle bli bra också var fantastiska. Hon lät den byggas en bit från deras hus, sedan anlade hon en mysig liten väg som gick till poolen, och själva poolen var lite dold bland träd. De har ju en riktigt stor tomt och jag måste säga att de verkligen har gjort det bästa av ytan. Man skulle inte ha kunnat göra det bättre. Jag avundas ibland folk som orkar lägga ned så mycket arbete på sitt hem eller sin trädgård, jag är mycket slarvigare men å andra sidan så är ju inte jag hemma så mycket. Det blir ju mest jobb och jag är mycket hos min pojkvän också.

This entry was posted on Monday, January 27th, 2014 at 5:39 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply